Nové činnosti v Klubu seniorů

Vážení a milí senioři,
léto se pomalu blíží ke svému konci, nebo alespoň prázdniny a dovolené a náš Klub seniorů bude pro Vás od 2/9/2014 otevřen v plném provozu a se všemi aktivitami, které již znáte a máte rádi a samozřejmě přidáme i aktivity nové.
Abychom mohli nové činnosti uvést v provoz je u nich nutné, abychom zjistili Váš zájem o ně a případně Vás zařadili, při větším počtu zájemců do jednotlivých skupin.
Co Vám můžeme nabídnout?
1/ Kurz keramiky
Lekce keramiky by probíhaly přímo v Klubu seniorů, v jeho zadní části u kuchyňky, máme zajištěnou pec na vypalování Vašich výrobků, stejně jako glazuru na hotové výrobky a dále několik typů hlíny i materiálu.
Lekce by probíhaly pod vedením zkušené lektorky.
Máte li zájem o tuto novinku v Klubu seniorů a rádi byste zaměstnali své ruce i hlavu tvořením, neváhejte a přidejte se.
Hotové výrobky si, samozřejmě můžete odnést, nebo je použijeme jako dárky pro různé příležitosti, stejně, jako na prezentaci Vaší práce.
Do kurzu keramiky je třeba se přihlásit – přímo u mě v kanceláři , v Klubu seniorů, nebo na telefonním čísle 725 927 132 nebo na recepci DPS u paní Peclinovské.
Kurz keramiky by začal v polovině září 2014.
2/ Kurz práce na počítači a s Internetem pro ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY
Lekce práce na počítači pro úplné začátečniky by probíhaly přímo v Klubu seniorů pod vedením lektora a naučíte se zde základy počítačové vybavenosti, stejně jako se naučíte pohybovat na internetových stránkách a vůbec v prostředí internetu.
Do kurzu  je třeba se přihlásit – přímo u mě v kanceláři , v Klubu seniorů, nebo na telefonním čísle 725 927 132 nebo na recepci DPS u paní Peclinovské.
Kurz  by začal v polovině září 2014.
3/ Trénování paměti, mozkocvičení
V uplynulém pololetí jsme s velkým úspěchem a ohlasem otevřeli Trénink paměti, který byl ukončen v květnu 2014. Mnozí z Vás se mne ptali, zdali bude trénování paměti pokračovat i v novém školním roce. V případě Vašeho zájmu – bude, bude mít o něco jiný charakter, než ten původní, ale nudit se jistě nebude a procvičit mozek se jistě hodí vždy.
Do kurzu  je třeba se přihlásit – přímo u mě v kanceláři , v Klubu seniorů, nebo na telefonním čísle 725 927 132 nebo na recepci DPS u paní Peclinovské.
Kurz  by začal v říjnu 2014, až by se ujednotili zájemci a roztřídili se do skupin, proto je třeba se nahlásit, v případě zájmu.
S přáním hezkého dne, Kateřina Adametzová, tel 725 927 132